De scan

Wilt u uw medewerkers of kandidaten de Arbeidsmarktscan laten invullen? Dat kan!

Met onze Arbeidsmarktscan weet iedere medewerker en werkzoekende wat zijn of haar huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt zijn.

Persoonlijke Arbeidsmarktscan

Het resultaat van de scan is een helder en persoonlijk rapport voor preventieve mobiliteit en het vergroten van duurzame inzetbaarheid. Samen met uw kandidaat of medewerker kunt u de resultaten van de scan bespreken en de mogelijke vervolgstap in de loopbaan bepalen.

Wij geloven dat beweging begint bij perspectief. Wanneer individuen zicht hebben op de huidige positie, kansen en alternatieve loopbaanpaden kunnen ze zich veel gerichter ontwikkelen. Om aantrekkelijk te blijven voor de huidige of toekomstige werkgever(s) en om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Nu en in de toekomst.

Wilt u uw medewerkers of kandidaten de Arbeidsmarktscan laten invullen? Dat kan!

Over de Arbeidsmarktscan

De Arbeidsmarktscan is ontwikkeld door Intelligence Group.

De berekeningen van de arbeidsmarktscore zijn gevalideerd door onafhankelijke, externe partijen. Het rekenmodel wordt onder andere ingezet voor de Arbeidsmarktscan die gebruikt wordt bij de hypotheekverstrekking aan flexwerkers (deze is in te vullen via www.arbeidsmarktkansen.nl). De data in het Arbeidsmarktscan rapport zijn gebaseerd op diverse gerenommeerde, betrouwbare en onafhankelijke bronnen.

  • Het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek van Intelligence Group
  • Vacaturegegevens van Jobdigger
  • Prognoses gebaseerd op onder andere voorspellingen van het CPB en UWV over de economie en arbeidsmarkt

Hoe het werk?

Wilt u kleine aantallen Arbeidsmarktscans gebruiken?

Bent u loopbaancoach of HR-medewerker en wilt u kleine aantallen Arbeidsmarktscans gebruiken? Dan verwijzen we u bij voorkeur door naar onze partners LDC en Eelloo. Die hebben een uitgebreider instrumentarium voor loopbaanontwikkeling.

Wilt u desondanks direct de Arbeidsmarktscan bij ons afnemen? Neem dan contact met ons op voor de aanschaf van tokens, codes die uw medewerkers of kandidaten bij ons kunnen invoeren om hun Arbeidsmarktscan te maken.

Wilt u uw medewerkers of kandidaten de Arbeidsmarktscan laten invullen? Dat kan!

Wilt u grotere aantallen afnemen of de Arbeidsmarktscan afkopen voor onbeperkt gebruik?

Neem ook dan contact met ons op voor de mogelijkheden. In de regel adviseren we u om contact op te nemen met een van onze partners. Wilt u dat niet, dan zullen we altijd een voor u op maat gemaakte API-aansluiting leveren, waarmee uw medewerkers of kandidaten direct vanuit uw eigen omgeving de Arbeidsmarktscan kunnen maken. U heeft dan ook alle mogelijkheden om uw eigen informatie, vormgeving en/of logo’s aan uw Arbeidsmarktscan toe te voegen.

Wilt u eerst meer informatie?

Neem contact op met Intelligence Group voor meer informatie